Tunga fordon – Däckservice och reparationer

Däckatt erbjuder fullservice för lastbilar, bussar, entreprenadfordon eller andra typer av tunga fordon. Vi utför däckreparationer och däckbyten direkt på plats i vår däckverkstad på Hisingen i Göteborg.

 

Välkommen att ringa oss på 031-234 323 eller gå via vår onlinebokning för att boka tid eller ställa frågor om däckservice till tunga fordon. Det går också bra att komma förbi oss direkt på Kolgruvegatan 6 på Hisingen i Göteborg.

 

Reparera, byta eller köpa nya? Vi hjälper dig med dina däck!

Hos Däckatt erbjuder vi all tänkbar däckservice till din lastbil, buss, traktor anläggnings- och entreprenadfordon. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kompetens för att ge dig valuta för pengarna. Vi håller en hög kvalitet på vårt arbete och vi jobbar med de bästa produkterna på marknaden. Även om dina däck blir utsatta för värme och högt tryck är vår ambition att få dina däck att rulla så länge som möjligt på vägarna med minimalt slitage.

Ibland är det bättre att köpa nya däck än att reparera dina gamla och slitna däck. Vi meddelar när det är dags för dig att investera i nya däck och hjälper dig att hitta rätt däck till just ditt fordon.

 

Jour dygnet runt – Tunga fordon

Kontakta oss:

DäckAtt

Kolgruvegatan 6
417 07 Göteborg

Tel: 031-234323

Mail: info@dackatt.se

 Öppettider:

Måndag – Fredag: 07:00-17:00
Lördagsöppet April & November: 09:00-15:00